Friss hírek

A Bp. gyermek bajnokságban az első mérkőzés Közgáz - MTK B. A mérkőzés időpontja október 21. szombat 14.00 helyszíne a Kinizsi u. A kezdés előtt legkésőbb 13.30-ra mindenki átöltözve jelenjen meg az alábbi névsorból: Csók Csenge, Gáti Dorka, Gerő Viktória, Fodor Jázmin, Jerkovich Petra, Kreisz Kincső, Máté Janka, Sáfrányos Viktória, Szmodits Emma, Szomolányi Emília, Pusztai Evelin, Rozgonyi Natália.  Ha bárki közülük nem tud jönni, szóljon, hogy másik játékost jelöljünk ki. Az Errea fehér-piros mezét hozza mindenki!

Tudósítás!

Ez a hétvége is hozott izgalmakat!

Újabb forduló következett szombaton. A Szegedi RSE csapatát láttuk vendégül az NB II/ U21 bajnokságban. Sokat nem tudtunk róluk, hiszen még egyszer sem játszottunk egymással. Csapatunk nagy lendülettel kezdett, és hat pontos előnyt szerzett a meccs elején. Jó játékkal, felszabadultan játszva sikerült az első játszmát nyerni. A második játszmában több szervahiba, és apróbb pontalanságok következtében nyerte a Szeged a játszmát. A harmadik úgy indult mint az első, és végi mi irányítottunk. A játszma végén 24:18-as állánál azonban porszem került a gépzetbe, és az ellenfél bombaszerváiból, és pontatlan támadásbefejezésből nem tudntunk kijönni jól. A negyedik játszmában a minden mindegy alapon végig vezettünk, de a nagy akarással küzdő ellenfelünk 23:22-ről fordított és 3:1-re nyerte a mérkőzést.

Összességében a Közgáz kiváló játékot mutatott és a vereség ellenére is elégedett volt a csapat edzője. Formálódóban van egy jó szellemiségű, küzdeni tudó társaság. Szurkolóink támogatását ezúton is köszönjük!

Vasárnap a Kinizsi u.-ban megkezdődőtt a Közép-magyarországi felnőtt bajnokság is a Közgáz SC - Delta RSE mérkőzéssel. Nem titkolt a szándék, hogy ebben a bajnokságban azok a játékosaink kapnak lehetőséget, akiknek kevesebb versenyzési lehetőségük van a felnőtt, vagy az ifjúsági korosztályokban. Ez a mérkőzés is küzdelmesre sikeredett. Látszott a csapat játékán, hogy még nincs meccs "bennük", és hullámzó teljesítményünk eredményeként végül a vendégek örülhettek a győzelemnek.

 

Eredmények:

NB II / U 21

Közgáz - Szegdei RSE 1:3 (-16, 22, 24, 23)

Közgáz: Kemenczei Fanni, Ruppl, Csombordi, Nagy B, Varga, Meszleny cserék:Kemenczei Flóra (LIBERO), Kreisz, Máté, Polgár, Bartók, Ruff      edző: Lestár László    Jók: Nagy B, Varga, Ruppl

Közép-magyarországi Regionális Bajnokság

Közgáz - Delta RSE 1:3 (-18, 13, 21, 24)

Közgáz: Molnár Csenge, Leopold, Maller, Keresztény, Ruff, Szeicz  cserék: Varga Kinga (LIBERO) Molnár Mira, Ságodi, Bucsi, Takács, Weszely, Gáspár      edző: Lestár László   jók: Ruff, Leopold

A Bp. felnőtt bajnokságban, az első osztályban is volt mérkőzés a nőknél. A Közgáz SC győzött a Ráckeve csapat ellen.

A követekező mérkőzések szombaton, október 21-én lesznek Bp. gyermek: Közgáz - MTK B 14.00NB II Tatai AC - Közgáz 18.00

Hajrá Közgáz!