Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Kedves leendő Közgázos Röplabdás!                                   

A Közgáz SC és DSK a Corvinus Egyetem sportegyesülete. Egyesületünk női röplabda szakosztályának honlapjára látogattál el. Nálunk minden korosztály találhat magának sportolási lehetőséget, a legkisebbektől (szupermini 10-11 év) a legnagyobbakig (felnőtt korosztály).  

Csapatunk TAO támogatásban részesült a 2018-19 évadtól. Nyilvános adatok alább.

Miért pont a röplabda?

Több ember megfogalmazta már, miért szereti annyira a röplabdát. Az oka talán nagyon is egyszerű, mert ez a sport nagyszerű!

Egyszerűek a szabályai. A két csapatot háló választja el egymástól, így nincs test test elleni kontaktus. Szükséges hozzá minden fizikai képesség, erő, gyorsaság, állóképesség. Valamennyi izomcsoportot foglalkoztatjuk, formás testalkatod lehet ettől a sporttól. Igazi csapatjáték! A hat játékos a pályán egymásra van utalva, tehát kollektív a játék, mégis az egyén teljesítményektől is nagyban függ az eredényesség. Tehát ha röplabdázól a te játékod is hozzájárul a győzelemhez! A világban nagyon ismert játék, rengeteg ember játszik röplabdát! Gyere hozzánk röplabdázni te is!

Miért a Közgáz?

Itt versenyszerűen üthetsz labdába! Minden korosztály számára helyet biztosítunk versenyeken, tornákon.

Lássuk, mik is ezek:

Szupermini és mini korosztály

edző: Lestár László vezetőedző, szakedző

Az országos bajnokságban (OMB) és a kupában (OMK), a budapesti versenyeken, a Vollé2020 Rösuli Progam versenyein és felkészülési tornákon indulunk. Rendszeres résztvevői vagyunk az ismert Szeged Kupának, ami kétnapos röplabda ünnep.

Hetente három edzést biztosítunk. Az edzéseket a Szent Benedek Iskola tornatermében, 1083 Budapest, Práter u. 11-17. tartjuk.

Gyermek korosztály

edző: Keppel Barbara edző

Az országos bajnokságban (OGYB), a Budapest Bajnokságban, és egyéb regionális versenyeken veszünk részt. Az előző korosztályhoz hasonlóan rendszeres résztvevői vagyunk a Szeged Kupának.

Hetente négy edzést biztosítunk. Az edzések helyszíne a Szent Benedek Iskola tornaterme, 1083 Budapest, Práter u. 11-17., és a Corvinus Egyetem Kinizsi Kollégium tornaterme, Kinizsi u. 2-6.

Serdülő korosztály

edző: Porubszky Ágnes szakedző

Az országos bajnokságban (OSB), a Budapesti Serdülő Bajnokságban és egyéb regionális versenyeken veszünk részt. Hetente négy edzést biztosítunk.

Az edzések helyszíne: Corvinus Egyetem Kinizsi Kollégium tornaterme, Kinizsi u. 2-6.

Ifjúsági - felnőtt korosztály

edző: Lestár László vezetőedző, szakedző és Nagy Bernadett edző

Felnőtt csapatunk az NBII / U21 bajnokságban vesz részt. Felnőtt csapatunk nagyon fiatal, az átlagéletkor húsz év alatti. Az ifik az országos bajnokságban (OIB), és egyéb regionális versenyeken vesznek részt.

Az edzések helyszíne: Corvinus Egyetem Kinizsi Kollégium tornaterme, Kinizsi u. 2-6.

Egyetemi felnőtt -DSK korosztály

edző: Nonn Szabolcs és Ladányi Bence

Ez a felnőtt csapatunk a Corvinus Egyetem jelenlegi, vagy korábban végzett hallgatóiból áll. A Budapest felnőtt I. osztályban szerepel. A keret adja a Corvinus Egyetem MEFOB csapatának gerincét.

A Budapest felnőtt II. osztályban Corvinus nevű csapatunk az egyetem hellgatóból áll.

Az edzések helyszíne: Corvinus Egyetem Kinizsi Kollégium tornaterme, Kinizsi u. 2-6.

A RÉSZLETES EDZÉSBEOSZTÁST LÁSD AZ EDZÉSREND MENÜPONT ALATT!

Elérhetőségeink a kapcsolat menüpont alatt találhatók meg!

RÖPLABDA TOBORZÓ

 

A lap folyamatosan frissül, jó böngészést!